Bel ons:

0800 266 09
0 Producten

Welkom bij Glas Plaza

Glas Plaza is een dochter onderneming van Hoogstraate Bouw. Glas Plaza heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren aan een grote kring tevreden klanten oplossingen op het gebied van enkel- en dubbel glas PVC en aluminum ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten.

Waarom Glas Plaza

Glas Plaza is uniek in Belgie. Geen enkel ander bedrijf in enkel- en dubbel glas, ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten heeft zo'n compleet en uitgebreid assortiment producten op maat. Onze producten worden voortdurend geoptimaliseerd en afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze producten zijn daardoor gebruiksvriendelijk, stijlvol, duurzaam en bieden optimale bescherming.

In samenspraak met vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Glas Plaza haar enkel- en dubbel glas, ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elke PVC of aliminium raam is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Dankzij Glas Plaza en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle onze Ramen, Deuren, enkel- en dubbel glas een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.

0 0 4 2 4 0
Totaal verkochte ramen, deuren en rolluiken

De waarden van Glas Plaza

Het tevreden stellen van onze klanten moet de basis zijn van onze zakenfilosofie. Door kwaliteit en efficientie te koppelen aan vooruitstrevendheid willen wij succesvol ondernemen. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn. Daarom staat de mens centraal. Wij geloven in zijn wil om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en met iedereen samen te werken tot het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Online PVC Ramen & Deuren samenstellen

U kunt PVC of Aluminum ramen en deuren online samenstellen en direct gratis en verblijvend een offerte afdrukken bij onze website Window-plaza.be. Op Window-plaza.be kunt u zien dat de energie-efficiëntie en de prijs van uw op maat gemaakte ramen of deuren direct in de prijs calculator verwerkt worden.

U berekent eenvoudig de prijs van uw ramen en deuren online. U klikt op de calculator en vervolgens zoekt u de raam die aan uw verwachtigen voldoen. Zit dat wat u zoekt er niet bij? Geen probleem dan willen wij u vragen via het contactformulier uw wensen naar ons door te sturen. Wij nemen dan z.s.m. met u contact op.